VDG POLARIS
desfundare canal telefonapel urgente vidanjare 0732.167.936

Servicii Vidanjare Bucuresti si Ilfov

Vidanjare ape menajere si pluviale in Bucuresti si Ilfov, prestate cu autospeciale vidanja dotate cu echipamente moderne si furtunuri de diferite dimensiuni ce asigura prestarea serviciilor si in locatii mai greu accesibile.

utilaj vidanjare

Vidanjare

servicii vidanjare

Desfundare canalizare

desfundare canalizare

Inspectie Video

inspectie video

Serviciile Noastre

VIDANJARE

Servicii de Vidanjare

Servicii de vidanjare ape menajere si pluviale din fose septice, haznale, canalizare, subsoluri si alte incaperi insalubre

Citeste despre Vidanjare »

DESFUNDARE CANALIZARE

Servicii Desfundare Canalizare

Servicii desfundare si curatare canalizare cu presiune in Bucuresti si Ilfov. Pentru provincie asiguram prestarea serviciilor numai pe baza de contract

Citeste despre Desfundare Canal »

INSPECTIE VIDEO

Servicii de Inspectie video Canalizare

Serviciile noastre sunt la cele mai inalte standarde iar aparatura pentru inspectie video este de ultima generatie.

Cum Prestam serviciile de Vidanjare

Serviciile se presteaza in conformitate cu legislatia in vigoare, societatea fiind autorizata de Apa Nova SA pentru prestarea de servicii de vidanjare.

Eliminarea prin vidanjare a apelor uzate menajere este un serviciu solicitat in mod frecvent in zonele unde nu exista retea publica de canalizare. Cu toate acestea vidanjare inseamna si eliminarea apelor din subsoluri si beciuri inundate, dar si a apei acumulate intr-un canal infundat. La cerere sau in baza unui contract, serviciile de vidanjare vor fi prestate cu profesionalism si seriozitate.